Patchwork festival

4 jun, 2021

Sinds 2019 is het Patchwork Festival uitgegroeid tot hét feestelijke, creatieve en familiale evenement van het einde van het schooljaar in het Cultureel Centrum van Evere. Het wordt een ware showcase van allerlei acties die l’Entrela en haar andere afdelingen gedurende het hele jaar door hebben ondernomen.
Deze feestelijke bijeenkomst is een gelegenheid om alle deelnemers aan de activiteiten van het afgelopen seizoen bij mekaar te brengen en hun realisaties in de kijker te zetten. Terzelfdertijd is dit ook een opportuniteit om de realisaties van de bewoners van zowel hoog als van laag Evere in de verf te zetten.
Dit jaar is het festival opgevat in de vorm van wandelingen, geheel gratis maar met voorafgaande reservering. Tijdens de wandeling, die in het teken staat van delen en ontdekken, kunt u het fresco 61 bewonderen dat de kunstenaar HMI* in het kader van het project “Sois 100, t’es un” heeft gemaakt.
Alle praktische informatie is te vinden op de website van het evenement: https://www.lentrela.be/evenement/patchwork-2021/

*Fouad Hachmi a.k.a. HMI is een veelzijdig Brussels kunstenaar: schilder, graffitikunstenaar, cartoonist … Hij is een van de pioniers van de Belgische graffiti en sloot zich al heel vroeg in zijn artistieke carrière aan bij het hiphopcollectief CNN199.