Opening van het Gezondheidscentrum

21 jan, 2022

Het Gezondheidscentrum « arRIVE » in het hart van Germinal !

Op 18 januari opende het nieuwe Gezondheidscentrum – Rive (aan de ingang van de wijk Germinal) zijn deuren. In het hart van het Rive centrum vindt u een multidisciplinair team van receptionisten, huisartsen, een fysiotherapeut en een verpleegkundige.

In deze nieuwe structuur wordt groot belang gehecht aan de verschillende dimensies van gezondheid, of het nu gaat om fysieke, sociale of psychologische gezondheid. De beoefenaars van Rive werken samen om een allesomvattend antwoord te bieden op de behoeften van de patiënten.

 

Het medisch centrum is elke dag geopend van maandag tot vrijdag vanaf 8u30 op

Av. Constant Permeke 83 – 1140 Evere.

Voor volledige informatie kunt u terecht op de website: www.maisonsanterive.be