Een bezoek als geen ander in de Haut

23 mei, 2022

De staatssecretaris voor Huisvesting en Gelijke Kansen was op dinsdag 10 mei aanwezig voor een officieel bezoek aan

 

Dinsdag 10 mei huldigde Everecity de 1ste fase in van de Werf Villon te Evere, in aanwezigheid van de Staatssecretaris Nawal Ben Hamou, van de Directeur generaal van de BGHM Yves Lemmens en Everse gemeentelijke vertegenwoordigers.

Dit bezoek begon op de werf Artemis om te eindigen met de inhuldiging van de gerenoveerde woningen.

Deze twee projecten illustreren perfect onze prioriteiten inzake sociale huisvesting : kwaliteitsvolle sociale woningen produceren en ons bestaand park aan woningen renoveren.

Met dank voor de steun aan de BGHM en het Cabinet de Nawal Ben Hamou voor deze werken die onze huurders toelaten hun verbruik te verminderen en de koolstofbalans te verbeteren en tegelijkertijd hun leefcomfort te verbeteren !