La compagnie des nouveaux disparus keert terug naar Evere !

23 mei, 2022

Kom en ontdek de twee nieuwe voorstellingen in het weekend van 28 en 29 mei 2022: “La Yourte Mauve” en “Mon fils ce démon”.

 

Les Nouveaux Disparus is een Belgisch rondreizend theatergezelschap dat in de loop der jaren een brede waaier van activiteiten heeft ontwikkeld. Wat hebben ze gemeen? De culturele democratie verdedigen en uitvoeren, zodat iedereen, ongeacht zijn economische, sociale en culturele achtergrond, toegang heeft tot kwalitatieve, inclusieve en participatieve culturele activiteiten.

In het weekend van 28 en 29 mei 2022 zullen zij aanwezig zijn bij Germinal (Rue F. Léger, 38) om hun nieuwe shows voor te stellen: “La Yourte Mauve” en “Mon fils ce démon”. De toegang is gratis, maar een reservering is verplicht zodat iedereen kan gaan zitten en van de show kan genieten.

Wacht niet langer, schrijf je in : https://www.lesnouveauxdisparus.be/ of per telefoon : 02 219 11 98