De duurzame wijk City Zen staat in de schijnwerpers

10 nov, 2022

Het project CityZen duurzame wijk is genomineerd voor de Matexi Award 2022.

De duurzame wijk CityZen is geselecteerd uit de 140 inzendingen voor de Matexi Award 2022!

Uw duurzame wijk City Zen, gelegen in het hoger gelegen Evere, werd gebouwd op basis van de wensen van een groep bewoners. Sinds 2018 zijn de projecten blijven groeien tot ze werden opgemerkt door de Matexi Award, die projecten beloont die de solidariteit tussen buren versterken en bijdragen tot de levenskwaliteit in de buurt.

Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt op basis van de stemmen die op de Matexi website worden ontvangen. Kom ons steunen door te stemmen op jouw duurzame wijk: https://www.matexi-award.be/nl/projets

De winnaars worden op 24 november bekendgemaakt, dus deel de informatie met anderen, want we hebben uw steun nodig.