Voorstellen om voormalige kantoren om te vormen tot hoogwaardige sociale woningen? Dat is de ambitie van het nieuwe woonproject “Le Jules”.

13 feb, 2023

BX1 kwam de voortgang van de verbouwing van het voormalige kantoorgebouw in ontdekken Jules Bordetlaan. Samen met het SLRB – BGHM zijn we er trots op dat we tegen 2025 80 woningen van hoge energiekwaliteit kunnen aanbieden in een wijk die herontwikkeld wordt.

CIRIL, een dochteronderneming van de Democo Group, is verantwoordelijk voor de herinrichting van de beschikbare ruimte om appartementen, multifunctionele commerciële ruimte aan de voet van het gebouw en 80 parkeerplaatsen te creëren.

Everecity bekijkt nieuwe mogelijkheden om haar sociale woningaanbod uit te breiden om te proberen in de nabije toekomst nog meer beschikbaarheid te bieden aan kandidaat-huurders op de lijsten.

Bekijk de reportage van BX1 : ReportageBX1

Wilt u op de hoogte blijven van al ons nieuws? Volg ons op sociale netwerken: