BlaBlacity : de nieuwe editie van u wijkrant is in uwe brievenbus

31 mrt, 2023

Uw driemaandelijks wijkblad brengt u het laatste nieuws over het leven in Everecity. Het is bedoeld om weer te geven wat er in onze straten gebeurt en om u deelgenoot te maken van de werking van onze samenleving.

Deze editie is geen uitzondering op de regel en bevat de hoogtepunten van de eerste maanden van 2023: een blik op het leven rond “Au Point Commun” met een heel mooi interview met Rachida Lazaar, huurster van Everecity sinds 2016. Na het vergrootglas te hebben gelegd op het collectieve en gemeenschapswerk, stellen we u voor wie bij Everecity de dynamiek van het terrein doet evolueren. En we eindigen met onze agenda.

Zin om ons uw acties voor uw wijk mee te delen en geïnterviewd te worden voor onze volgende BlaBlaCity? Schrijf ons: communication@everecity.brussels

 

Goede lazing !

 

Alle edities : https://www.everecity.brussels/new-blablacity-2/