Nos Garages en couleurs ! Het gaat door

24 apr, 2023

In ons vorige nieuws van begin april vertelden we u al dat het burgerkunstproject van start gaat en deze woensdag 26 april om 14.30 uur een tweede bijeenkomst voorstelt in het gemeenschapscentrum “Au Point commun”.

 

Deze burgeractiviteit, die de creativiteit van street-art combineert op een atypische plaats, stelt een nieuwe ontmoeting voor rond het project. Iedereen die wil deelnemen aan het project is welkom. Artistieke vaardigheden of specifieke kennis van de stedelijke kunstwereld zijn niet nodig; alleen uw enthousiasme is nodig en u hoeft zich niet vooraf in te schrijven.

 

Praktische info :

  • Wanneer : 26/04/2023 van 14h30 tot 16h30
  • Waar : Locaal « Au point Commun », 36 F. Légerstraat – 1140 Evere
  • Vragen : contacteert Brabara van l’Entrelà per e-mail : barbararibeiro@lentrela.be