Appihelpers DAYS

9 jun, 2023

Heeft Appinest nog geheimen voor jou? Kom dan naar onze open dagen op 20 en 21 juni 2023 en stel al je vragen aan onze Appihelpers.

Wilt u informatie over uw huurdersprofiel, uw gebouw, Everecity of gewoon onze kantooruren? Kies dan voor de applicatie Appinest. Deze is eenvoudig te gebruiken en kan worden gedownload op uw mobiele telefoon via de Android app store of Appel.

Heb je het nog niet kunnen downloaden of heb je vragen over hoe het werkt? Dan zijn onze Appihelpers dagen iets voor jou.

Aanstaande dinsdag 20 juni 2023 op het kantoor Picardie van 8.30 tot 12.00 uur, ’s middags op de Vermeylen 58 van 13.30 tot 16.00 uur en op woensdag 21 juni van 13.30 tot 16.00 uur op het kantoor Permeke 83 staan onze Appihelpers volledig tot je beschikking. Zij laten je stap voor stap zien hoe je de applicatie kunt downloaden, hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

Heb je geen gsm en wil je je Appinest-klantenaccount activeren? Niets is eenvoudiger: met onze kiosken in onze drie servicepunten kun je verbinding maken met Itsme of met je identiteitskaart (vergeet niet je verbindingscode mee te nemen).

We kijken ernaar uit om velen van jullie te zien op deze 2 dagen.