Voor uw agenda – Tevredenheidsenquête

15 sep, 2023

We hebben het aangekondigd eind april, Everecity heeft met de steun van de BGHM de eerste grote tevredenheidsenquête opgestart bij haar huurders.    Voor een goed verloop hebben we een verlenging gepland tot eind november 2023.

Deze enquête zal ons in staat stellen om de perceptie van elke huurder te vertalen via uw antwoorden. De vragen zullen verband houden met de verschillende aspecten van het leven in uw woning, zoals bijvoorbeeld de evolutie van de wijk, het beheer van uw woning of de kwaliteit van onze diensten.

Aan de hand van de resultaten zullen we kunnen analyseren welke uw behoeften zijn, aan welke punten we aandacht moeten besteden maar ook wat er goed gaat voor u.

Uw deelname zal het verschil maken: de gegevens die u ons bezorgt zijn kostbaar voor de toekomst.

Uw mening telt!