Evereast – The Wood: ons tweede sleutelklaarproject gericht op steeds groener wonen

25 mrt, 2024

Op woensdag 13 maart 2024 hebben we met veel plezier ons tweede sleutelklaarproject ingehuldigd: Evereast – The Wood. Dit project van 54 appartementen wordt gebouwd door Bouygues Immobilier en A2RC Architects.

Het gebouw, dat vroeger een kantoorgebouw was, ligt in een wijk die de afgelopen jaren grote veranderingen heeft ondergaan, waarbij andere kantoorgebouwen zijn omgebouwd tot woongebouwen om te voldoen aan de steeds toenemende behoefte aan woningen in Brussel. Het is een vastgoedontwikkeling die een nieuw perspectief biedt aan het gemengde sociale woonlandschap in Brussel, waar sociale en privéhuurders naast elkaar wonen in hetzelfde gebouwencomplex.

De autoriteiten van het Brussels Gewest, de BGHM en onze voorzitter Mathieu Vervoort knipten het lint door en onthulden de gedenkplaat in aanwezigheid van de bewoners van het gebouw. Twee huurders leidden de genodigden rond in hun nieuwe woning.