Nos garages en couleurs 

7 apr, 2023

Een buutproject dat de creativiteit van straatkunst combineert op een atypische locatie.

 

Creativiteit vind je overal: op een straathoek, in een park en waarom niet op een garagedeur?

Geïnspireerd door de verwezenlijkingen van het Racines-festival droomt het buurtcomité Rue du Languedoc in Evere ervan om de garages in de Jean Brusselmanslaan een nieuw gezicht te geven door er een vleugje creativiteit aan toe te voegen. Door ontmoetingen tussen het buurtcomité, CEC Le Labo de L’Entrelà, Big Up vzw en Everecity ontstond het participatieve project “Onze garages in kleur”.

Op 12 april 2023, vanaf 14.00 uur, zullen alle betrokkenen bij het project aanwezig zijn om dit prachtige initiatief te presenteren. We nodigen iedereen die wil deelnemen uit om een gezellig moment met ons te delen. Artistieke vaardigheden of specifieke kennis van de stedelijke kunstwereld zijn niet nodig, alleen uw enthousiasme. Aan de aanwezigen zal een inleiding tot graffiti worden aangeboden. Het evenement is volledig gratis en vereist geen voorafgaande inschrijving.

 

Praktische info :

  • Wanneer : 12/04/2023 de 14h à 17h00
  • Waar : Jean Brusselmanslaan 12 – 1140 Evere (achterkant van het bebow)
  • Vragen :
    • contacteert Brabara van l’Entrelà per e-mail : barbararibeiro@lentrela.be
    • contacteert Sophie van Everecity per telefoon : 0491 37 93 58

 

Kom en ontmoet ons, we kijken uit naar uw komst!